Pui crocant

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 2 lamai
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puiul se spala si se transeaza in parti mici.Se spala din nou si se usuca.Se aseaza intr un vas incapator peste care se aduga sucul de la lamai,piper,sare,se amesteca si se lasa sa se odihneasca 2 3 ore acoperit.

Se scot bucatile de pui din sucul respectiv,se usuca si se trec prin,faina,ou batut,apoi prin pesmet,se scutura se ingredientele in exces si se prajesc in mult ulei pana devin aurii.

Se scot pe un servetel pentru a absorbi uleiul in exces si se serveste cald cu o salata de cruditati.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise