Pui coin vert

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati si fara piele
  • 2 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite de coriandru macinat proaspat
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml apa
  • 1 lingurita zahar brut
  • 1 cub knorr Gaina, se foloseste la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare
  • l lingura amidon de porumb

Mod de preparare

Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza:
Se pun 2 linguri ulei (dupa preferinta) eu folosesc uleiul de arahide, apoi se aduga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust sau 1 cub knorr Gaina, apoi coriandrul pisat si zaharul. Se lasa la foc mic sa fiarba pana este gata puiul.
Pieptul de pui se taie feliute subtiri, se condimenteaza cu sare si piper se dau prin faina si se prajesc in ulei pana capata o culoare aramie, se scot pe un servet absorvant, apoi se adauga in sos si se mai lasa sa fiarba cateva minute. Pentru ingrosarea sosului eu folosesc o lingura de amidon dizolvat in putina apa.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise