Puiul se spala ,se portioneaza se sterge cu hartie de bucatarie,si se tavaleste prin faina,dupa care se indeparteaza excesul de faina;
Intr-o cratita(eu am folosit de pamant),se incinge uleiul si se face o prajeala inabusita de ceapa ,morcov si usturoi tocate marunt(in afara de usturoi care ramane intreg),se adauga carnea data prin faina,se calesc impreuna ,iar carnea se intoarce pe ambele parti ,pana capata o culoare colorata dar nu arsa;
Focul trebuie potrivit domol,iar cand carnea s-a colorat,stingem totul cu bere;
Acoperim pana scade bine lichidul,amestecam si introarcem carnea,fierberea dureaza cam 45 minute,avand grija sa adaugam din cand in cand putina apa;
Se serveste alaturi de orice garnitura,cu putin patrunjel presarat deasupra;
OBS:De preferat folositi bere blonda este mult mai delicata si va da puiului un gust deosebit!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise