pui a la Alexandra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii de piept de pui
  • 8 felii de sunca sau bacon afumat
  • 8 felii de branza topita
  • 50g unt
  • 300g ciuperci proaspete
  • un paharel de vin

Mod de preparare

Ciupercile se calesc in 30g de unt si se sting cu vinul, apoi se adauga sare si piper dupa gust. Separat se prajesc feliile de pui in restul de unt, se asaza pe un platou una langa alta, iar peste ele se pun feliile de bacon, iar apoi cele de branza topita. Peste ele se asaza ciupercile cu sos, care trebuie sa fie fierbinti.

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise