Se bat albusurile bine de tot pana ce devin tari.
Se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare pana ce zaharul e topit. Sti cand e gata daca albusul nu curge daca intorci vasul.
Se adauga 150 grame de nuca macinata, 2 linguri de faina si 1 pliculet de zahar vanilat.
Se amesteca bine si se pune in punga de ornat. Acoperim o tava cu hartie de copt. Formam pricomigdalele si dam tava la cuptorul incalzit in prealabil.
Sunt gata dupa 20-25 de minute la foc mediu.
Se lasa sa se raceasca pentru a se despinde mai bine de pe hartia de copt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise