Pranz rapid cu gorgonzola, rosii si masline

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -cca 30g gorgonzola dulce
  • -1 rosie
  • -masline negre, fara samburi

Mod de preparare

Gorgonzola se taie cuburi, cu grija sa nu se rupa. Apoi rosia se spala si se taie cuburi. Maslinele se scurg de zeama si se lasa deoparte.

Apoi se ia un bat pt frigarui si se incepe asamblarea. Asadar, se incepe cu o maslina, dupa se pune o bucatica de rosie si apoi o bucatica de gorgonzola si tot asa mai departe. Betisorul, se incepe cu maslina si se termina tot cu maslina.

Si se face in continuare pana se vor umple betisoarele.

Se serveste imediat, din cauza branzei, care se poate topi. Aceste frigarui reci merg foarte bine cu castravete, ceapa verde sau cu o sunculita.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise