Gorgonzola se taie cuburi, cu grija sa nu se rupa. Apoi rosia se spala si se taie cuburi. Maslinele se scurg de zeama si se lasa deoparte.
Apoi se ia un bat pt frigarui si se incepe asamblarea. Asadar, se incepe cu o maslina, dupa se pune o bucatica de rosie si apoi o bucatica de gorgonzola si tot asa mai departe. Betisorul, se incepe cu maslina si se termina tot cu maslina.
Si se face in continuare pana se vor umple betisoarele.
Se serveste imediat, din cauza branzei, care se poate topi. Aceste frigarui reci merg foarte bine cu castravete, ceapa verde sau cu o sunculita.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise