Mixam ouale cu zaharul, coaja de citrice, esentele, coniacul scurs de la stafidele hidratate apoi adaugam uleiul si laptele treptat. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam lichidul incorporandu-l usor. 1/2 din aluat il amestecam cu 4 lingurite de cacao. Tapetam o tava si punem in mijlocul formei o lingura de aluat alb, deasupra o lingura de aluat cu cacao si tot asa pana terminam aluatul. Printre ele asezam stafidele hidratate si scurse. Dam la cuptor pentru 30-35 minute, facem testul cu scobitoarea si cand e gata il scoatem sa nu se intareasca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise