Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr piscoturi
  • 4 oua
  • 500 gr mascarpone
  • 4 lg zahar
  • 1/2 l cafea naturala
  • 1 lingura cacao

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Se separa ouale, albusul se bate spuma tare. Se freaca galbenusul cu zaharul, apoi se adauga treptat la albus. Se amesteca apoi compozitia cu mascarpone, pana se obtine o pasta.

Intr-un recipient ( tava, platou) se va aseza un rand piscoturi. Acestea le vom insiropa cu cafeaua in prealabil pregatita. Peste ele se va pune un strat de crema. Se continua asa pana la epuizarea materalului (piscoturi, cafea, crema).

Cand totul e gata se pudreaza pe deasupra cu cacao. Se pune la frigider 1/2 h si se serveste rece.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise