Prajitura Suvita

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat 1
  • 3 oua
  • 6 ling zahar
  • 3 ling apa
  • 2 ling ulei
  • 2 ling cacao
  • 1 praf copt
  • 4 ling faina
  • Blat 2
  • 4 albusuri
  • 8 ling zahar
  • 4 ling faina
  • 150 gr. nuca macinata
  • Crema
  • 4 galbenusuri
  • 8 ling zahar
  • 1 ling ness
  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. frisca batuta

Mod de preparare

Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul ,apa,uleiul,cacao si faina.Albusurile se bat cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.

Se fac 2 foi

Pentru blatul doi se fac tot doua foi.

Pentru crema se fierb pe aburi galbenusurile cu zaharul si ness-ul..Cand e rece se adauga margarina

Aranjament: foaie maro-crema;

foaie nuca-frisca

foaie maro-crema

foaie nuca

Deasupra se pune glazura de ciocolata.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise