Freci margarina cu 8 lg de zahar si adaugi treptat galbenusurile. Stingi amoniacul cu putina zeama de lamaie. Zdrobesti biscuitii cu sucitorul. Peste margarina cu galbenusurile adaugi nuca, amoniacul si biscuitii. Ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina. Dai aluatul la cuptor.
BEZEAUA:albusurile batute spuma cu 8 lg de zahar si zeama de lamaie. Separat topesti 8 lg de zahar pana se caramelizeaza si le adaugi peste albus. Mesteci imediat cu mixerul sa nu se faca cocoloase. Intinzi bezeaua peste blat si o dai iar la cuptor pana se aureste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise