Speli capsunile,le presari cu 100gr zahar pudra,torni taria si le lasi deoparte.Fierbi apoi laptele cu zaharul vanilat.Freci galbenusuile cu zaharul pudra ramas pana obtii o crema alba.Torni laptele cald,amestecand continuu,lasi compazitia pe foc cateva minute,dar nu o dai in clocot.O dai deoparte si dupa ce sa racit incorporezi gelatina pregatita dupa instructiunile de pe plic si frisca batuta.Torni o parte din compozitie intr-o forma dreptunghiulara(daca se poate)si o dai la frigider.Compozitia ramasa o amesteci cu capsunile,o torni peste cealalta si o dai din nou la frigider pana a doua zi. O scoti pe un platou prin rasturnare, o decorezi si o tai felii.hmm o delicatese.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise