Aluatul: cele 2 albusuri se bat spuma,apoi se adauga cele 3 iaurturi pe rand.Dupa ce am omogenizat compozitia adaugam cele 2 plicuri clatite pufoase si cele 2 linguri ulei,zaharul,zaharul vanilinat si esenta de rom si amestecam cu telul.Bagam in cuptorul preincalzit si tinem pana ce observam ca e copt. Crema sau glazura: Eu am cumparat un plic de glazura de ciocolata si am preparato precum instructiunile de pe plic numai ca in loc de 15 ml am adaugat 30 ml apa si am mai adaugat cacao sa fie mai multa glazura.
Am adaugat peste blat si apoi am facut o frisca ca in instructiunile de pe spatele plicului.
Am lasat 3 ore la frigider si am taiat apoi prajitura Pofta buna!
Aceasta prajitura este inventata de mine deoarece am cumparat plicuri de clatite pufoase si nu mi-or iesit acele clatite la tigaie si am zis sa incerc la cuptor sa fac un blat si mi-a reusit si am ornat cu ce am avut adica cu acele 2 plicuri de glazura si frisca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise