Prajitura racoroasa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500ml frisca lichida
  • 400ml iaurt de capsuni,
  • 1 pachet de piscoturi,
  • 3 kiwi,
  • 10 capsuni.

Mod de preparare

Batem frisca ,apoi adaugam iaurtul si le omogenizam bine .Asezam piscoturile pe o tava ,punem crema optinuta pest si o decoram cu fructe.Se da la rece cam 1 ora.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise