Bat albusurile spuma, adaug zaharul si bat iar pana se intaresc.Adaug galbenusurile si cacaoa, amestec bine.
Pun si faina care a fost amestecata cu praful de copt.
Compozitia o pun in tava unsa si tapetata cu faina. Coc mai intai la foc mic cam 10 minute,apoi timp de 30 minute la foc mediu.
Fac budincile cum scrie pe plic adaug si zaharul ca sa fie mai dulce,iar cand s-au racit adaug margarina.O las la frigider cam jumatate de ora.
Fac siropul:fierb apa cu zaharul si esenta de rom.
Dupa ce s-a racit insiropez blatul, pun budinca si frisca. Pentru frisca folosesc 300ml smantana si zahar dupa gust.
Ornez deasupra cu bucatele de ciocolata sau cu ceea ce aveti prin casa pentru decor.
Lasam prajitura in frigider la rece si se mananca dupa 3-4 ore.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise