Prajitura pufoasa cu piersici. Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .
Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .
Adaugam uleiul, praful de copt si faina .
Amestecam pana cand se omogenizeaza bine .
Intr-o tava unsa cu unt turnam compozitia .
Piersicile spalate si lasate sa se usuce le-am taiat in felii de aproximativ 1 cm latime .
Le asezam in tava deasupra aluatului si dam la cuptorul incins la 180 grade. Am folosit o tava de 20x30 cm .
Verificati dupa 20 minute daca este copt blatul .
Lasati sa se raceasca, pudrati cu zahar si serviti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise