blat.Se face un blat din 3 albuse batute spuma se adauga apoi 3 linguri zahar ,galbenusele ,faina,nuca si praf de copt.Se coace la foc usor ,si se repeta operatiunea facand inca 2 foi .300 gr zahar se caramelizeaza si se intinde repede peste 2 foi se lasa sa se raceasca.Apoi se prepara crema, ouale se pun intr-un bol cu faina si cu putin lapte si se amesteca.Restul de lapte se pune la fiert cu zaharul cand fierbe se adauga compozitia si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Se lasa sa se raceasca apoi se adauga la margarina frecata spuma.Crema se pune peste foile cu zaharul caramelizat se pune si cea de-a treia foaie apoi se pune frisca batuta spuma .Se rade ciocolata .
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise