Pentru a prepara blatul vom mixa bine ouale cu un praf de sare si vom adauga treptat zaharul.Cand compozitia si-a triplat volumul,vom adauga uleiul,esenta de vanilie si colorantul.La final adaugam faina cernuta si amestecam usor cu o spatula de silicon. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem in cuptorul preincalzit timp de 30-35 minute la foc potrivit.
Cat timp blatul este la cuptor,vom pregati o crema de vanilie.
Pentru asamblarea prajiturii,vom taia blatul bine racit cu un inel decupator,apoi folosindu-ne de pos vom decora cu crema.
La final,vom orna cu jeleuri maruntite si visine trase in ciocolata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise