1Se prepara blaturile separat in 2 tavi ,mixand albusurile cu un praf de sare si zaharul,galbenusurile frecate cu uleiul se adauga peste albusuri,se dauga si coaja rasa apoi faina.Se Coc in tavi tapetate cu hartie pentru copt cate 20 min.la foc potrivit.Se desprind blaturile de pe hartie si apoi se taie fiecare in cate 2 jumatati egale
2.Se dau la blendercapsunile coapte ,spalate si zvantate apoi piureul obtinut se amesteca cu un plic de ggelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin.
La fel se procedeaza si cu piureul din pulpa de mandarina.
Intr-o tavita mai inalta si de dimensiunea blaturilor asezam primul blat apoi turnam piureul de capsuni,acoperim cu al 2 lea blat,presand usor cu mana,turnam piureul din mandarine,acoperim cu al 3 lea blat.Deasupra turnam piureul de kiwi pe care l-am dat intr-un clocot amestecat cu praful de tort gelle.Lasam la rece 2 ore apoi portionam si decoram cu fructe prajitura
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise