250 gr faina, 2 linguri cacao, 150 gr margarina, 150 gr zahar, 1 ou, 1 praf de copt, putina apa – se amesteca toate iar coca se imparte in 2 parti. Se intinde prima foaie in tava (in care am pus si hartie de copt) si se pune un blat din 6 albusuri batute spuma cu 200 g zahar si 200 gr nuca de cocos. Peste blatul de cocos se pune cea de-a doua foaie. Se da la copt la foc potrivit aprox. 40 minute. Dupa ce s-a racit se pune deasupra crema :
Se prepara o budinca cu 450 ml lapte si cele 5 linguri zahar iar cand este aproape gata se adauga cele 6 galbenusuri si se mai fierbe putin. Dupa ce s-a racit se amesteca cu 250 gr unt. Crema astfel obtinuta se aseaza pe prajitura racita si se orneaza tot cu cocos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise