Cele 300g biscuiti se macina. Untul se freaca spuma cu cele 4 linguri de zahar pudra. Galbenusurile se freaca spuma cu 3 linguri de zahar si zaharul vanilat pana se albesc.Albusurile se bat spuma cu zaharul ramas. Se amesteca cele trei compozitii-untul, galbenusurile si albusurile-cu biscuitii macinati si se imparte in doua . Se topesc ciocolatele pe baie de abur. Jumatate din compozitia de biscuiti se amesteca cu ciocolata alba topita iar cealalta jumatate cu ciocolata neagra topita. Intr-un castronel sau o oala(cam de 2l) se pune folie de plastic, se toarna compozitia cu ciocolata alba, apoi cea cu ciocolata neagra. Se niveleaza bine, se inmoaie biscuitii intregi in lapte si se aseaza deasupra. Se acopera cu folie si se da vasul la frigider pana a doua zi. Se rastoarna pe platou si se serveste ca atare sau cu frisca.
Reteta o am de pe blogul Cristinei cu mici modificari la cantitatea de zahar care dupa gustul meu era prea mare. Multumesc autoarei!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise