PRAJITURA FINA CU ALBUS

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 14 linguri de zahar
  • 14 linguri de lapte
  • 14 linguri de ulei
  • 17 linguri de faina un praf de copt
  • coaja de lamaie
  • vanilie
  • un borcan de gem.

Mod de preparare

4 galbenuse se freaca spuma cu 14 linguri de zahar se pune laptele apoi uleiul,faina ,coaja de lamaie ,vanilia si praful de copt.Compozitia se pune in tava tapetata si se da la cuptor .Cand e coapta pe jumatate se pune gemul si peste albusele batute spuma cu 6 linguri de zahar.Se mai da tava la cuptor dar se reduce focul sa nu se arda albusele .Se taie cand e rece.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise