Curatam sfecla si o dam pe razatoarea mare. Macinam nuca - mie imi place sa las un sfert din ea taiata in bucati mari.
Radem coaja de portocala si stoarcem sucul din ea.
Topim ciocolata la bain marie si o amestecam cu zaharul (toate celelalte ingrediente trebuie sa fie pregatite inainte de a topi ciocolata).
Amestecam bine toate ingredientele.
Ungem cu putin ulei fundul vasului Crock-Pot, apoi punem hartie de copt decupata dupa forma lui. Turnam compozitia in aparatul Crock Pot slow cooker 4,7 L Digital, setam pe temperatura High pentru jumatate de ora, dupa care trecem pe temperatura Low si lasam pentru 3-4 ore (verificam la final sa se vada ca este prajitura inchegata).
Lasam sa se raceasca un pic, apoi portionam folosind o spatula de plastic.
Deoarece am pus foarte putin zahar in compozitie turnam miere cu generozitate pe fiecare portie. Adaugam seminte de rodie si mancam cu placere.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise