Spalam fructele si le scoatem samburii si le stropim cu zeama de lamanie.
Intr-un vas punem ingredientele umede (oua, lapte, iaurt) si le mixam 2-3 minute sau le batem cu telul.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt.
La final adaugam uleiul, omogenizam si turnam compozitia in tava (tapetata cu hartie de copt).
Dam la cuptorul incins in prealabil pentru 5-6 minute apoi scoatem tava si adaugam fructele. Dam din nou la cuptor pana trece testul scobitorii ( 25-30 minute).
Lasam sa se raceasca, scoatem din tava si taiem. Se poate servi ca atare sau pudrata cu zahar.
Gustul acrisor al visinelor se imbina de minune cu gustul amarui al cireselor.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise