Galbenusurile se mixeaza impreuna cu 1/2 din cantitatea de zahar, esentele si coaja de citrice dupa care adaugam treptat uleiul si la final laptele. Varsam lichidul peste faina amestecata amestecata cu praful de copt si incorporam usor cu telul.La sfarsit adaugam cate putin din albusurile batute spuma cu zeama de lamaie si restul de zahar. Punem aluatul intr-o tava tapetata si deasupra repartizam visinele direct congelate, nu necesita decongelare, aluatul va creste fara probleme. O alta varianta ar fi sa batem ouale spuma cu zaharul dupa care sa adaugam restul ingredientelor, asta pentru a face economie de timp.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise