Pregatim un pandispan din: 6 albuse batute spuma, la care adaugam praful de copt si continuam sa batem, apoi adaugam zaharul in ploaie impreuna cu vanilia si batem mai departe spuma pana la topirea zaharului. Adaugam apoi galbenusele, amestecam pana la incorporarea acestora, iar la sfarsit adugam in ploaie cele 6 linguri de faina si amestecam cu grija pana se incorporeaza si faina. Turnam blatul intro tava (eu folosesc tava de la aragaz) tapetata cu hartie de copt (sau unsa cu grasime solida si tapetata cu faina). Punem in blat visinele pe care le lasam inainte sa se dezghete putin si dam tava la copt in cuptotul incalzit dinainte la foc potrivit. Dupa copt, scoatem prajitura pe o planseta, o lasam sa se raceasca si cand o servim, o pudram bine cu zahar farin amestecat cu vanilie, se taie bucatele si se aseaza pe farfurie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise