Bati spuma tare albusurile cu zahar si zahar vanilat.
Bati spuma tare albusurile cu zahar si zahar vanilat; galbenusurile frecate cu ulei adaugat cate putin, iaurtul, se amesteca totul usor cu albusurile batute, apoi se adauga faina cu praful de copt si se amesteca usor cu o spatula.
Intr-un bol mic se pun 3 linguri aluat, se amesteca cu pudra de roscove si lingura cu lapte, restul aluatului se rastoarna in tava cu hartie de copt, cu o lingura se pun deasupra din loc in loc gramajoare cu aluat cu roscove, se trece cu scobitoarea deasupra sa se obtina un model, apoi deasupra se pun boabe de struguri.
Se lasa la cuptor la foc mic 40 min; dupa ce s-a racit, se scoate pe un platou si se pudreaza cu zahar, se taie si se serveste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise