Inmuiati stafidele in rom. Frecati cu peria lamaile sub un jet de apa calda. - Ungeti cu unt o forma inalta si adanca. - Porniti cuptorul. - Amestecati untul inmuiat cu zaharul tos, pana cand compozitia devine deschisa la culoare si spumoasa. - Adaugati un ou, amestecand. Cand amestecul devine omogen, incorporati, amestecand in continuare o parte din faina amestecata cu praful de copt, apoi puneti al doilea ou. Procedati la fel, pana terminati toate ingredientele. - Adaugati coaja de lamaie rasa pe razatoarea mica si stafidele inmuiate in rom. - Varsati aluatul in forma unsa cu unt. Bagati-o la cuptor si lasati-o sa se coaca o ora. Verificati daca e coapta, varand in aluat lama unui cutit. Cand biscuitul e copt, cutitul trebuie sa iasa curat, fara urma de aluat. - Rasturnati prajitura pe un gratar si lasati-o sa se raceasca. In momentul servirii, pudrati-o cu zahar tos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise