Prajitura cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 pachete foi prajitura pandispan (pachet de 4-5 foi de vanilie sau cacao, recomand cacao) din comert
  • 400 grame smantana
  • 150 grame nuci macinate
  • 150 zahar pudra
  • 50 g unt

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga smantana si nucile macinate. Se pune crema intre foi, inclusiv deasupra ultimei foi.

Se rade ciocolata amara peste ultima foaie si se decoreaza cu cativa miezi de nuca.

Se lasa la temperatura camerei aproximativ 15-20 minute si se da la rece.

Este foarte buna daca se serveste de pe o zi pe alta.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise