Blatul: 8 albusuri de bat cu 8 linguri de zahar pana ce devin bezea. Se adauga apoi 100 de grame de nuca de cocos, 100 de grame de mac macinat si 4 linguri de faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor.
Crema: o budinca de vanilie se amesteca cu 8 linguri de zahar, 8 galbenusuri si 300 ml de lapte. Se fierb pana ce se ingroasa. Se da de pe foc si se lasa la racit. Cand e rece se amesteca cu o margarina. Se intinde crema obtinuta pe blatul rece si insiropat cu apa cu zahar si esenta de rom.
Peste crema se aseaza un strat de biscuiti Picnic.
Glazura: 4 linguri de apa si 4 linguri de zahar se fierb pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se amesteca cu 4 linguri de cacao si o lingura de margarina. Se intinde glazura peste biscuiti.
Se poate orna dupa gustul fiecaruia.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise