Se unge tava cu margarina (si pe partile laterale). Se presara zahar in ea si se aseaza jumatati de nectarine cu mijlocul in jos. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile cu 9 linguri varfuite de zahar si cu zaharul vanilat. Cand albusul este bine de tot batut se amesteca cu cele 9 galbenusuri puse pe rand. Se pun apoi pe rand 9 linguri de ulei, apoi 9 linguri varfuite cu faina. Se toarna compozitia obtinuta peste nectarine si se introduce in cuptor, intai la foc iute, apoi la foc mijlociu ca sa nu se arda si sa se poata coace si la mijloc. Se rastoarna fierbinte intr-o tava si se taie bucati.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise