1. Morcovii spălaţi, curăţaţi şi raşi se pun într-un castron. Adăugăm zahărul şi nuca de cocos, amestecănd bine.
2. Într-o cratiţă se topeşte untul şi lăsăm să se răcească.
3. Batem ouăle bine şi le amestecăm cu untul topit şi răcit.
4. Adăugăm făina, drojdia şi ouăle peste compoziţia din castron.
5. Ungem cu unt o formă de tort cu pereţii detaşabili şi punem hârtie de copt doar pe fundul tăvii.
6. Turnăm compoziţia în tavă şi se bagă la cuptor pentru aproximativ 35 de minute, la foc moderat.
Când e gata se lasă să se răcească în cuptor.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise