Prăjitură cu morcovi şi cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente ( 10 porţii)
  • 300 g morcovi
  • 100 g cocos
  • 150g zahăr
  • 30 g unt
  • 3 ouă
  • 3 linguri făină
  • 1 plic drojdie uscată

Mod de preparare

1. Morcovii spălaţi, curăţaţi şi raşi se pun într-un castron. Adăugăm zahărul şi nuca de cocos, amestecănd bine.

2. Într-o cratiţă se topeşte untul şi lăsăm să se răcească.

3. Batem ouăle bine şi le amestecăm cu untul topit şi răcit.

4. Adăugăm făina, drojdia şi ouăle peste compoziţia din castron.

5. Ungem cu unt o formă de tort cu pereţii detaşabili şi punem hârtie de copt doar pe fundul tăvii.

6. Turnăm compoziţia în tavă şi se bagă la cuptor pentru aproximativ 35 de minute, la foc moderat.

Când e gata se lasă să se răcească în cuptor.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise