Într-un castron aşezat pe un vas cu aburi se amestecă 1 ou cu 3 linguri miere. Se adaugă treptat cele 6 linguri lapte, untul lichid şi bicarbonatul. Acest amestec se ţine pe aburi 10 minute amestecând continuu. Se adaugă şi făina, se omogenizează iar coca rezultată se împarte în 4 foi care se coc separat pe spatele tăvii. Până se întind foile coca se ţine pe baie de aburi.
500 ml. lapte, 5 linguri griş şi esenţă de vanilie se amestecă până la răcire cu 200g. zahăr şi un pachet de unt.
După ce foile şi crema s-au răcit, se montează prăjitura iar ultima foaie se unge cu gem de caise peste care presărăm nucă tocată.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise