Margarina se topeste si se pune intr-o tava. Se lasa sa se raceasca putin si se pun biscuitii macinati sa acopere bine margarina.Peste biscuiti se pun merele curatate date pe razatoare si amestecate cu zahar si scortisoara dupa gust.
Separat se prepara un blat din 4 oua,6 linguri de ulei 12 linguri zahar si 8 linguri faina.Se pune peste mere si se da la cuptor la foc potrivit pina ce blatul trece proba scobitorii.
Cind este copt blatul se scoate prajitura din cuptor si se rastoarna cu blatul in jos cu atentie si cu o miscare brusca pentru a nu pierde sucul lasat de mere.
Se serveste pudrata cu zahar sau cu putina frisca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise