Aluat:
Intr-un bol, amestecati drojdia zdrobita cu laptele caldut si un praf de zahar, pana se dizolva drojdia si zaharul. Acum framantati un aluat din restul ingredientelor si amestecul de drojdie.
Acoperiti si lasati sa se odihneasca intr-un loc caldut, timp de 45-60 de min
Umplutura:
Intindeti aluatul pe o tava unsa cu putin unt, dupa care asezati deasupra feliile de mere.
Presarati cu zahar si lasati inca 1/2 ora sa creasca aluatul.Incingeti cuptorul la foc mediu-mare(180 grade).
Crusta crocanta:
Amestecati bine ingredientele de mai sus, pana se formeaza un aluat cu aspect de nisip. Presarati amestecul peste tava cu mere si coaceti in cuptor timp de 40 de min.
Dupa ce scoateti prajitura din cuptor, pudrati-o cu scortisoara.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise