prajitura cu mere

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 linguri de apa
  • 15 linguri ulei
  • 15linguri zahar
  • 1lingurita bicarbonat stinsa in otet si un varf de sare.

Mod de preparare

Amesteci si adaugi faina Dobrogea cat cuprinde (aproximativ 1kg )Aluatul obtinut il imparti in doua foi pe care le intinzi in tava unsa cu ulei si faina iar intre foi pui 6 mere (potrivite)rase si amestecate cu zahar si scortisoara .Ai grja sa storci merele de sucul pe care-l lasa!Ca sa fii sigura ca sucul merelor nu e prea mult ,presara putin gris peste statul de mere

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise