Se unge o tava rotunda (diametrul de circa 24-26 cm) cu unt si se pune foaia de placinta. Se pune aprox. 900 ml din lapte cu 100 g zahar la fiert. Se bat ouale cu restul de rahar, se adauga faina cernuta apoi laptele ramas (100 ml). Se adauga laptele fierbine putin cate putin dupa care se pune totul pe foc amestecand continuu pana devine o crema groasa. Se stinge focul, se lasa sa se raceasca putin dupa care se adauga smantana si vanilia (eu am pus si niste ciocolata). Se toarna amestecul in tava si se da la cuptor pentru cel putin o ora la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca apoi se pune in frigider.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise