Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati.
Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati.
Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de zahar si 100 ml apa. Punem tigaia pe foc si lasam gutuile sa se inmoaie, amestecand din cand in cand. Se pot adauga arome: scortisoara, anason,vanilie etc.
Lasam deoparte sa se raceasca.
Intr-un bol, spargem ouale si le batem impreuna cu zaharul pana cand isi schimba culoarea si se topeste zaharul.
Adaugam apa, cafeaua 3 in 1 sau cafea solubila, cacao, bicarbonatul de sodiu, faina si praful de copt. Omogenizam foarte bine tot.
Intr-o tava de 30x25 cm, tapetata cu hartie de copt, turnam compozitia. Cu o lingura, asezam gutuile si presaram deasupra samburi de nuca.
Punem tava in cuptorul incins la 180 grade C, pentru 20 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise