Mixam ouale.
Mixam ouale, zaharul brun, uleiul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, faina, apoi adaugam scortisoara, praful de nucsoara, praful de sare, morcovii, ghimbirul, stafidele, nucile. Compozitia rezultata o turnam intr-o tava pt copt, tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptorul incins, circa 20-25 minute, foc mediu. Scoatem prajitura si o lasam sa se raceasca.
Pentru glazura, mixam branza fina cu untul moale, zaharul pudra si esenta de vanilie. İntindem glazura peste prajitura racita si presaram nuci tocate marunt si fasiute subtiri de morcovi, caramelizate in miere.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise