PRAJITURA CU GEM SI CREMA FINETI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de apa
  • 4 de ulei
  • 200g zahar
  • esenta de vanilie
  • praf de copt
  • faina cat cuprinde(ca la chec)
  • gem,fineti
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus si se amesteca in felul urmator:galbenusurile se freaca bine cu apa si ulei iar albusurile se amesteca cu zaharul si praful de copt si se bat cu telul sau mixer-ul pana se obtina spuma. Cele doua compozitii se incorporeaza si se adauga esenta si faina.Se aseaza in tava si se da la copt.Se taie blatul in 3 parti se insiropeaza si pe primele 2 straturi se pune crema fineti iar pe ultimul(primul de sus)se pune gem si nuca de cocos.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise