Prajitura cu gem

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr gem
  • 1 pachet cacao
  • i lingurita de bicarbonat stins in otet
  • 1 pachet zagar pudra cu aroma de vanilie
  • 1 sticluta de rom
  • 100 ml ulei
  • 200 gr zahar
  • nuca de cocos
  • 400 ml apa
  • 300 gr faina

Mod de preparare

Se amesteca gemul cu apa,cacaoa,zaharul,romul,uleiul,bicarbonatul stins cu otet si faina care se pune treptat.Se unge cu putin ulei o tava in care se toarna compozitia,apoi se baga la cuptor la foc normal.Cand este gata se scoate din cuptor si se presara nuca de cocos.Se taie cand se mai raceste.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise