Prajitura cu fructe de padure, ciocolata alba si migdale

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 gr faina
  • 100 grame zahar
  • 100 gr unt topit
  • 75 ml lapte
  • 100 grame ciocolata alba taiata bucati
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 linguri sirop de migdale (daca nu aveti, puneti o lingurita de esenta migdale)
  • 100 grame fructe de padure congelate amestecate cu o lingura cu faina si 2 linguri cu zahar pudra
  • 50 gr fulgi de migdale

Mod de preparare

Ouale le mixam cu zaharul pana acesta se topeste, adaugam laptele, untul si siropul de migdale, apoi faina amestecata cu praful de copt si mixam pana la incorporare. Turnam amestecul in tava (eu am folosit tava siliconata si nu am avut nevoie de hartie de copt) tapetata cu hartie de copt, deasupra presaram fructe, ciocolata si fulgii de migdale. O dam la cuptor timp de 50 minute la 180 grade. Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise