Se separa albusurile de galbenusuri.
Toate operatiunile se fac cu ajutorul telului in forma de spirala care asigura aerarea amestecului.
Galbenusurile se bat spuma cu telul cu cele 6 linguri de apa rece. Abia dupa ce se formeaza spuma de galbenusuri se adauga 1/2 din cantitatea de zahar si se bate pina la topire.
Albusurile se bat cu romul iar cand incepe a se intari spuma se adauga restul de zahar si praful de sare.
Se amesteca albusurile batute cu galbenusurile spuma, uleiul si faina in ploaie pina se incorporeaza in totalitate.
Se toarna aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina sau hartie de copt.
Deasupra se aseaza fructele.
Se coace la foc moderat aprox 1/2 ora.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise