Se prepara blatul din ouale intregi frecate cu zaharul si se adauga apa fiarta ,apoi faina amestecata cu praful de copt si uleiul,coaja de lamaie
Se pune in tava ( de diverse forme)si se da la cuptor 40 min
Intre timp se pregateste crema:se ameasteca galbenusurile cu zaharul,apoi amidonul,si se toarna putin cate putin laptele pana se incorporeaza tot si se da la foc domol pana da in clocot(10 min)
Se lasa sa se raceasca si se amesteca rece cu untul si zeama de lamaie(cate putina crema+lamaie)
Cand s-a racit blatul se toarna crema deasupra,apoi frisca si fructele
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise