prajitura cu fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1si1/2 pahar cu zahar
  • 2 pahare cu faina
  • 1/2 de plic de praf de copt stins cu zeama de lamaie
  • 1/2 pahar de ulei
  • 1/2 pahar cu apa minerala sau sifon
  • fructe dupa preferinta(caise
  • piersici
  • pere
  • mere
  • prune); se va folosi aceeasi masura (acelasi pahar sau cana)pentru toate ingredientele.

Mod de preparare

Se face o compozite din toate ingredientele, necontand ordinea in care sunt puse.Se va obtine un aluat care curge.Se pun fructele taiate felii in tava neunsa si se dau 10 minute la cuptor.Apoi se scoate tava si se toarna aluatul.Cand este gata, se taie felii si se rastoarna pe farfurie, deci fructele vor fi deasupra, frumos aranjate.Pofta buna.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise