Prajitura cu foi Lica

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana si 1/2 de zahar
  • 1 cana miere
  • 1 pachet de margarina
  • 4 cani de nuca sau alune date prin masina

Mod de preparare

Se arde zaharul, se amesteca continuu pana se face lichid. Se adauga margarina, mierea si nuca. Se ia de pe foc si se intinde imediat pe foi ca sa nu se intareasca. Se pune ceva greu deasupra pentru a se presa foarte bine.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise