Prajitura cu foi Fillo

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8 oua
  • -8 linguri de zahar
  • -1 l iaurt
  • -2-3 zahar vanilat
  • -100-200g stafide(dupa gust)
  • -coaja de lamaie
  • -1 pachet de foi Fillo(sau de care este in Rom)

Mod de preparare

Se unge o tava cu un pic de ulei in care se pun foile adunate (foto) cu exceptia a doua care le punem deasupra. Ouale intregi se bat cu zaharul, coaja de lamaie, stafidele, zaharul vanilat si iaurtul. Peste foi se pune compozitia si deasupra doua foi. Se pune la cuptor la foc potrivit si se lasa ptr 40-50 min. Se serveste cu frisca sau zahar pudra.

Enjoy!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise