Se prajesc nucle intr-o tigaie dupa care securata de coaja provenita de la prajit:se pun intr-o cratita la topit zaharul peste care se pun nucile prajite
compozitia se toarna pe o farfurie uda - dupa racire se dau prin masina de taiat carne .
Intr-o cratita se pun galbenusele, celelate 400 gr zahar , untul si zaharul vanilat : se mesteca tot timpul la foc potrivit: cand este ingrosata compozitia se adauga nucile si se amesteca bine.: se ia de pe foc si se pune compozitia asa calda intre foile de napolitane .
peste ultima foaie se pune o tava cu o greutate ( se poate pune si o oala cu apa) se la sa la racit : a doua zi se taie cu cutitul inmuiat in apa felii
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise