Se pun intr-un castron toate ingredientele.
Se pun într-un castron toate ingredientele, borșul, uleiul, drojdia, zahărul vanilat, se încorporează făina cât cuprinde și amestecăm bine totul până nu se mai lipește de mâini. Aluatul astfel format se pune în folie alimentară și se dă la frigider pentru 3-4 ore. Între timp curățăm dovleacul de semințe, radem coaja și îl dăm pe razătoare. Călim dovleacul, adăugând zahărul vanilat, zahărul scorțișoară și zahărul rom. După cele 3-4 ore luam aluatul de la frigider, īl împărțim în 2 părți. Întinde prima foaie, o punem în tavă tapetată cu hârtie copt și punem foaia de plăcintă înțepând-o cu furculița din loc în loc. Adăugăm compoziția de dovleac, apoi întindem cea de-a 2-a foaie de aluat și o punem deasupra înțepând-o de asemenea din loc în loc. Se dă la cuptor pentru 45-50 minute, până trece testul scobitoarea. După ce se răcește se pudrează cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise