Prajitura cu dovleac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr dovleac ramas dupa ce l-am curatat
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 1 plic pf de copt
  • 5 oua
  • 400 gr faina

Mod de preparare

Dovleacul curatat il taiem cubulete si-l calim cu jumatate din cantitatea de zahar. Untul la temperatura camerei se mixeaza cu restul de zahar dupa care adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si dovleacul. Turnam aluatul intr-un vas tapetat si dam la cuptorul incalzit pentru aproximativ 50 de minute. Eu am ales sa nu adaug mirodenii pentru a-i pastra gustul de dovleac insa puteti folosi ghimbir, scortisoara, anason, nuca si chiar stafide.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise