Se amesteca foarte bine uleiul ,zaharul si faina.Se adauga nuca si dovleacul ras pe razatoarea mare, bicarbonatul stins in zeama de lamaie sau otet de mere, coaja rasa de lamaie, scortisoara dupa gust si se framanta foarte bine compozitia obtinuta.
Se aseaza compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina ,se uniformizeaza si se introduce la cuptor la foc potrivit.Pentru a vedea daca prajitura este coapta se incearca cu o scobitoare.Daca scobitoarea este curata,prajitura este coapta.
Se pudreaza cu zahar pudra si se taie rece dupa preferinta.
Este o prajitura rapida si foarte gustoasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise